7.Gün Bu Gün Budva'da Hawai ,Jaz Ve Becici Plajlarındayız

Bu gün Budva 'nın bazı plajlarını dolaşacağız . İlk olarak sahile gittiğimizde bir seyahat acentası Budva 'nın karşısındaki Hawai adasına kişi başı gidiş dönüş 5 Euro ' ya götürdüklerini belirten bir broşür verdi . Biraz yürüdükten sonra bankta oturmakta olan bir tekneci gidiş dönüş 10 Euro tekne fiyatı verince onu tercih ettik . Soldaki resimdeki küçücük ada birbirinden farklı 5 plajıyla gerçekten çok güzeldi . Tekneciye 2 saat sonra bizi alabileceğini söyledik .

Karadağlılar dünya güzeli bazı plajlarına kendi dillerinde isimler verip kendi markalarını yaratabilecekken , dünyadaki ünlü plaj isimlerini vererek başkalarının reklamını yapmışlar .

Kendi plajları , ismini aldıkları dünya plajlarından daha güzel olsa bile ....

Daha sonra aşağıdaki resimdeki Jaz plajına gittik , öğle yemeğini orada bir restoranda yedik . Restorandaki garson kız bizim güney sahillerinde bir süre yaşamış ve Türkiyeyi tanıyordu . Yüzdük ve aşağıda resmi görülen Becici plajına gittik . Bu iki plajın otopark girişleri sınırsız saat için 2,5 Euro idi . Bir gün önce akşam bir balık restoranına olan büyük ilgiyi keşfetmiştik . Sabahtan rezervasyon yaptık ve akşam yemeğini orada yedik . Restoran deniz kenarında , oldukça uygun fiyatlı , yemekleri ise daha önce çeşitli şehirlerde gittiğimiz balık restoranlarına göre vasattı . Fakat ortam romantik ve ilgi büyüktü . Yemek sonrası kaleiçinde dolaşırken keşfettiğimiz bir kumsal cafe 'de kahve içtik , daha sonra ertesi gün dönüş yapacağımızdan otelimize geri döndük .

Karadağ 'ın Komşusu Hırvatistan Gezimizi Okumak İçin Buraya Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder