Bar Ve Sutomoredeyiz

Çevredeki birbirinden güzel diğer plajlara gitmek istesek te Bar şehrine gitmek için geç kaldığımızı düşünerek yola çıktık .Bar Karadağ 'ın güzel ve büyük bir sahil şehri . Biraz dolaştık . Kalabileceğimiz sobe göremeyince biraz şehir dışına çıktık , yol üstünde gördüğümüz bir plaja uğrayıp yüzdük ve sonra Sutomore ' ye geldik .

Yaz sezonu her yer dolu olduğu için kalacak yer yok gibi ve insanlar tek gecelik oda vermek istemiyorlar .
Boş oda olmadığını söyleyen bir pansiyoncu bayana başka yerde olabilir mi diye sorunca bir arkadaşına yönlendirdi ve kişi başı gecelik 10 Euro 'dan pansiyona yerleştik . İtalyan ev sahibimiz Karadağ 'da ailesiyle birlikte profesyonel olarak oldukça büyük bir pansiyon işletiyordu .

Hazırlanıp 100 metre mesafedeki sahile yürüdüğümüzde büyük bir kalabalıkla karşılaştık . Sutomore sahili Bodrum Barlar sokağını andırıyordu . Cafeler , restaurantlar ve açık hava barları .

Saatler ilerledikçe barlardaki müziğin volümü artıyordu .
Öğleyin yediğimiz mükemmel yemek sonrası akşam 10 gibi çok acıkmasakta saç üzerinde yapılan kızartma etleri görünce dayanamadık . Bu klasik Karadağ restoranının benzerlerine ise gittiğimiz her şehirde rastladık .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder