Kartepeye Çıkıyoruz

Kartepeye ulaşmak için 18 km. kadar dağa tırmanmanız gerekiyor . Yolda bir restoranda kuyu kebabı yapıyorlar . Manzarayı seyrediyoruz , kuyudaki kebabın porsiyonu 30 TL imiş , alabalık ise 10 TL . Eşim sen diğer yeri tercih ettin , bak buranın manzarası hem daha güzel , fiyatlarıda daha ucuz diye takılıyor . Soldaki resimdeki kuyu kebabı güzel görünüyor . Yol üzerinde 7 - 8 tane manzaralı cafe - restoran var . Fakat dönüşte konuştuğumuz köylüler yol üstünde olmayan restoranlardan bahsetsede biz göremedik .

Tepeye 5 - 6 km . kala sis bastırıyor ve göz gözü görmüyor . Yol düzgün , fakat güneş enerjili ikaz lambalarının çoğu güneş olmadığı için çalışmıyor . Otel bölgesine gelsekte sisten oteli göremiyoruz . Birisine soruyoruz ve aslında otele geldiğimizi öğreniyoruz .

Odamıza yerleştikten sonra biraz uyuyoruz . Öğleyin yarı çiğ balık nedeniyle aç kaldığımız için acıkıyoruz ve 5 çayı yardımımıza yetişiyor . Oteli tanıma , tavla oynama derken akşam oluyor . Umarız yarın sis dağılır ve Kartepeyi gezebiliriz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder