Ordu , Giresun , Samsun Tatiline Nasıl Karar Verdik

Bu tatilimizde nereye gideceğimiz birkaç hafta öncesine kadar belli değildi. Pegasus 'un internet sitesinde nereye gidebilirizi araştırırken Samsuna gitmeye karar verdik. Aslında yıllar önce Karadenizi Sinoptan Hopaya kadar gemiyle dolaşmış ve hayran kalmıştık .
Yalnız gemi Orduya uğramadığından orasını hep merak etmiştik. Promosyonlu uçak biletini bulunca Samsun Çarşamba havaalanına biletlerimizi aldık. Tatile çıkmamızdan bir kaç gün önce Ordu 'da aradığımız bir otelin resepsiyonundaki arkadaş 'ın '' Merak etmeyin sizi sokakta bırakmayız '' demesi bizi otel bulma konusunda rahatlattı. Çünkü otel rezervasyonu yapmadan tatile çıkıp nereyi beğenirsek orada kalacaktık. Tatile çıkmadan 2 günlük dizel citroen C3 araç için rent a car rezervasyonumuzu havaalanındaki bir firmadan günlüğü 65 TL 'den yaptık. Böylece kısacık tatilimizde süre kaybımız olmayacaktı.

Tatile çıkarken aklımızda Samsun çevresinde dolaşmak olsa da bizim tatil anlayışımızda şu ana kadar uzun süre aynı yerde kalmak pek olmadı.

Artık yola çıkıyoruz . Bakalım bu 2 günlük tatilimizde Samsun dışında da bir yerlere gidebilecekmiyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder