6.Gün Belceğiz Plajına Gidiyoruz

Kahvaltı sonrası uçsuz bucaksız izlenimi veren sahile gidiyoruz .



Ölüdenizde masmavi bir güne uyandığımızda bu günü burada değerlendirelim diyoruz .
Biraz Belceğiz 'den söz etmek gerekirse

Fethiyeden çıkıp Ovacık ve Hisarönünü geçtikten sonra yokuştan aşağı inince sol tarafta Ölüdeniz - Belceğize geliyorsunuz . Burada 2,3,4 yıldızlı 30 - 40 adet neredeyse hepsi havuzlu , klimalı ,tv 'li odalara sahip otel , tatil köyü bulunuyor . Erken sezonda oda kahvaltı - yarım pansiyon kişi başı 40 - 60 TL , Herşey Dahil 70 - 100 TL 'ye otel bulunabiliyor . Hisarönüne çıkarsanız daha uygun fiyatlar bulabilirsiniz .

Belceğiz (Belcekız) nereye benziyor derseniz bana göre sakin görüntüsüyle Göcek 'i andırsada daha sıcak , şık cafeler sahili süslüyor . Birşeyler içerken paraşütçüleri seyretmek etkileyici . Buradaki bazı özgün cafeler franchise verse cafe zincirine dönüşebilir gibime geliyor . Hepsi güzel o yüzden isim vermiyorum .

Ben Ölüdeniz Belceğiz ' i çok seviyorum . Nedeni şık fakat samimi , ağır ama saygılı , kalitesi yüksek bir belde ve oteller bir çok benzerlerine göre pahalı değil .

Şezlong , şemsiye herbiri 6 TL 'den kiralanıyor . Bütün gün tembellik yapıyor , yüzüyoruz , yamaç paraşütlerini seyrediyoruz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder